Covid-19

Een update over COVID-19

Met de huidige situatie wat betreft COVID-19 wilden we een update met je delen. Het zijn onzekere tijden, maar over één ding zijn we zeker: het is enorm belangrijk om de gezondheid en veiligheid van ons team en onze klanten op de eerste plaats te zetten.

We doen er alles aan al onze producten en faciliteiten te reinigen. Daarnaast zet ons team alles op alles om gezond te blijven en onze klanten te helpen dat ook te doen.

We verontschuldigen ons voor eventuele vertragingen bij het ontvangen van je bestelling. De productie of verzending kan worden beïnvloed door wereldwijde problemen waar wij geen invloed op hebben en zou daarom iets langer kunnen duren.

We proberen eventuele vertragingen voor de reguliere bestellingen tot een minimum te beperken, en we vragen daarvoor je begrip.

Blijf gezond!

Jouw producten aanbieden?

Wij plaatsen jouw handgemaakte producten op onze webshop en zorgen ervoor dat een groot bereik aan bezoekers jouw producten zien. Zo adverteren we ook met jouw producten via social media.

Tell your story

Een product is niet alleen een fysiek object, er zit namelijk een reden achter hoe het product tot stand is gekomen. Vertel jouw verhaal met hetgeen wat jij maakt en laat zien waarom jouw product zo uniek is.

Voor wie?

Wij willen graag samenwerken met verschillende partners, dit kunnen zijn mensen die producten maken voor babies en kinderen, maar geen tijd hebben om een website te managen of op te zetten. Wij helpen hun bij de verkoop van hun producten door het in ons webshop aan te bieden.

Interesse? Neem contact met ons op