Over ons

Bbystor is een online webshop wat zich richt op baby's en kinderen. Bbystor is op 9 december 2020 opgestart en heeft als motto "De winkel voor al je babyproducten van A tot Z!''. Bbystor wil namelijk ook de nummer één webshop zijn waar je al je baby en kinderspullen kunt bestellen. Dit doet wij door dagelijks nieuwe producten toe te voegen aan de webshop en klanten het zo gemakkelijk mogelijk te maken op de website in het zoeken van producten. Kom je er niet uit? Dan staat de klantenservice altijd voor je klaar. Doordat wij een groot en uniek aanbod bieden van veel baby -en kinderproducten, zit er altijd wel iets tussen wat bij jouw baby of kind past. Zie je een product niet in ons assortiment die je wel wil terug zien, meld het ons en wij doen ons best om ons assortiment te verbeteren.

 

Wat mag je van ons verwachten? 

Bbystor biedt een webshop aan, waar je in alle rust kunt zoeken naar de producten die passen bij jouw baby of kind. Dagelijks staan wij met liefde en plezier voor je klaar. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Het volgende mag je van ons verwachten:
  • Producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Uniek assortiment, met iedere dag nieuwe producten
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis
  • Je pakket wordt bij je thuis bezorgd door snelle bezorgers
  • Binnen 14 dagen mag je het artikel retour sturen zonder opgave van reden
  • Je kan in alle rust achteraf betalen en retouren 
  • Bij vragen, klachten, opmerkingen, complimenten kan je altijd bij onze Klantenservice terecht. Zij staan altijd klaar voor je!
  • Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, chat en e-mail
  • Niet goed, geld terug garantie.

 Zie je toch iets waar je vragen over heb? Geen paniek, wij zijn altijd te bereiken via de chat of stuur ons gerust een mail. Je kan ons altijd mailen op info@bbystor.com.

Duurzaamheid

Bbystor geeft veel om het milieu en duurzaamheid. Daarom worden alle producten gecontroleerd op duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en of het babyvriendelijk is. Mochten deze voorwaarden niet worden gewaarborgd, dan verkopen wij dit niet. Wij willen natuurlijk bijdragen aan een betere toekomst en doen er dagelijks alles aan om dit over te brengen naar de klant toe. Wij maken gebruik van duurzame verwerkingen en leveringen.

Jouw producten aanbieden?

Wij plaatsen jouw handgemaakte producten op onze webshop en zorgen ervoor dat een groot bereik aan bezoekers jouw producten zien. Zo adverteren we ook met jouw producten via social media.

Tell your story

Een product is niet alleen een fysiek object, er zit namelijk een reden achter hoe het product tot stand is gekomen. Vertel jouw verhaal met hetgeen wat jij maakt en laat zien waarom jouw product zo uniek is.

Voor wie?

Wij willen graag samenwerken met verschillende partners, dit kunnen zijn mensen die producten maken voor babies en kinderen, maar geen tijd hebben om een website te managen of op te zetten. Wij helpen hun bij de verkoop van hun producten door het in ons webshop aan te bieden.

Interesse? Neem contact met ons op