Retourneren

Voor klachten:

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Na ontvangst van het product, heeft u 14 dagen de tijd om door te geven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht via info@bbystor.com. Wij nemen uw klacht erg serieus en zullen z.s.m. reageren. 

Voorwaarden:

Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Je mag de producten testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan je eisen. Je mag het artikel echter niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt.

  • ​Neem áltijd z.s.m. eerst contact op via info@bbystor.com over wat er retour moet.
  • ​Gepersonaliseerde/Op maat gemaakte artikelen kunnen helaas NIET retour.
  •  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking  geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Voeg altijd het ordernummer + naam toe in uw retour, zodat wij weten van wie deze retour is.
  • Retour van een cadeaubon wordt overgezet naar shoptegoed.
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Retourneren is geheel op eigen risico!​
  • Houdt rekening mee dat het retourproces 5 werkdagen in beslag kan nemen.
Retourenregeling:

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Het retourprocedure is als volgt in stappen uitgelegd:

1. Wanneer je een retour wil aanmelden kan je dit doen door ons een mail te sturen, voor retour, via info@bbystor.com en krijg je van ons een retourformulier toegemaild.

2. Na het invullen van dit formulier stuurt je dit op naar ons en nemen wij je retour in behandeling. Wij sturen je een mail ter bevestiging en goedkeuring van je retour.

3. Na een goedkeuringsmail te hebben ontvangen van je retouraanvraag kan je het pakket inpakken en gefrankeerd retour zenden aan ons.

Alle stappen succesvol voltooid? Dan kunt u het pakket via een postkantoor laten versturen naar ons retouradres. 

Contactgegevens:  
Tel: 0620344230
Email: info@bbystor.com

 

Retouradres:
BBYSTOR
O.v.v. afdeling retouren
Elect van Luikstraat 15
4205 GK Gorinchem

Eigen verpakking

Kies je ervoor een eigen verpakking te gebruiken om het product(en) te retourneren, meld dit dan bij ons, zodat wij u hierin kunnen ondersteunen. Bepaalde artikelen dienen in een soortgelijke doos retour te worden gezonden. Daarom willen wij misverstanden voorkomen en dit graag voorgaand met je te bespreken.

Inleveren op een post inlever punt

Je kan je pakket afgeven bij een lokaal post inleverpunt. Deze kan je vinden door gebruik te maken van https://www.postnl.nl/locatiewijzer waarin je lokaal een inleverpunt kan vinden.

Terugbetaling

De uiterlijke terugbetaaltermijn verschilt per betaalmethode, maar je zou binnen 10 werkdagen nadat je je retour verstuurd hebt je geld terug moeten hebben. We hebben namelijk 5 werkdagen nodig voor je retourzending + maximaal 5 werkdagen voor de betaling. Je ontvangt, na goedkeuring van je retour, het aankoopbedrag incl. verzendkosten normaliter binnen 5 werkdagen terug via dezelfde betaalmethode waarmee is afgerekend. Heb je na verstreken van deze periode je terugbetaling niet ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Jouw producten aanbieden?

Wij plaatsen jouw handgemaakte producten op onze webshop en zorgen ervoor dat een groot bereik aan bezoekers jouw producten zien. Zo adverteren we ook met jouw producten via social media.

Tell your story

Een product is niet alleen een fysiek object, er zit namelijk een reden achter hoe het product tot stand is gekomen. Vertel jouw verhaal met hetgeen wat jij maakt en laat zien waarom jouw product zo uniek is.

Voor wie?

Wij willen graag samenwerken met verschillende partners, dit kunnen zijn mensen die producten maken voor babies en kinderen, maar geen tijd hebben om een website te managen of op te zetten. Wij helpen hun bij de verkoop van hun producten door het in ons webshop aan te bieden.

Interesse? Neem contact met ons op